Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Saturday, October 31, 2009
Sorority Life Best!


Penat dah main Sorority Life kat Facebook. Sekarang nak pergi tedo.

Gudnite semua!



Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 5:15 AM   0 cakaran

Friday, October 16, 2009
Mood Swing Diva




Never Ever by All Saint
(click on the link to listen)



Sangat in love with this song. Cubalah dengar.
Dijamin sedap tapi belum tentu lazat. Huhuhu.

Oh babe, my mood fluctuates more these days and I feel like I am officially a mood swing diva. Kejap sedih, kejap happy, kejap angin kus kus, kejap angin taufan. Sangat ntah apa apa and I have no clue why aku jadik cam gini.

Gila kah? Huhuhu..

Menjawab pertanyaan Ummi dalam komen yang lepas; yes dear, that picca adalah kulit buku dari novel My Bestfriend's Girl. Sila rujuk gambarajah seperti yang tertera di bawah. Ceh, aku poyo! Hahahaha.



Okay, sila maafkan saya. Otak tengah tak centre sekarang malahan senteng sebenarnya. Hukhuk.

By the way, novel ni adalah sangat best. Silalah beli di mana mana kedai buku yang berhampiran atau silalah jenguk ke perpustakaan yang berdekatan.

Bersurai.

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 4:46 PM   1 cakaran

Wednesday, October 14, 2009
Hati Pecah







Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 10:52 PM   4 cakaran

Friday, October 9, 2009
Hidup Biar Beradab
Hidup biar..
Biar hati tisu,
Jangan HATI BATU.

Hidup biar..
Biar busuk bau,
Jangan BUSUK HATI.

Hidup biar..
Biar beradab,
Jangan BIADAB.

Hidup biar..
Biar kaki mancing,
Jangan KAKI KENCING.

Hidup biar..
Biar kera sumbang,
Jangan macam ANJING hidup menumpang.

Hidup biar..
Biar lurus mcm konkrit,
Jangan konon BAIK tapi HIPOKRIT.

Hidup biar..
Biar susah dari senang.
Jangan senang tapi MENYUSAHKAN orang.

Diam tak bererti senyap. Diam tak bererti kalah. Diam sebab aku menyampah!




Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 1:05 PM   2 cakaran

Thursday, October 8, 2009
Raya Photos

Bismillahirrahmanirrahim.

I know it has been a very long time since I have written. Sukunya kerna malas. Suku lagi disebabkan ketandusan idea and another separuhnya kerna I was so bogged down with my workload. I have just been a very busy young lady. Normal lah, busy dengan kerja. Inilah akibatnya kalau bekerja yang memerlukan target dan menepati dateline. Nah, stop talking tentang kerja. Kerja memang takkan pernah habis. Itu memang sudah pasti kan? Huhuhuhu.

How's your raya celebration? Mine was great. Alhamdulillah. Bercuti selama 11 hari starting from 18th September until 28th September 2009 dan berehat dengan riang ria bersama family tak bersyukur lagi? Anyway, thanks to Mr Bos kerna membenarkan saya bercuti lama. Toche.. toche..

Hmm.. sampai ke saat ini, saya masih lagi kekurangan idea untuk men-taip sebenarnya.

Oh ya, by the way, this year raya, temanya adalah warna kuning. Mulanya cam hampeh gak bila dipikirkan but since it's my mum's fav color, layankan je lah. Mujurlah tak seteruk yang aku gambarkan. Hiks.

Layan gambar je lah jom!






Tak banyak pun picca yang di-snap untuk this year raya. My lovely younger sister yang berada di Sarawak nun pun tak dapat balik beraya bersama. Well, ini kes lambat beli flight tiket lah sebab mulanya beliau dah dapat transfer ke Semenanjung tapi disebabkan tahun ni adalah tahun akhir beliau, so banyaklah projek yang harus disettlekan, makanya, habiskan je lah terus kat sana.

Sedih jugak sebenarnya bila tak dapat berkumpul semua sekali. Pagi raya, waktu tengah bersiap siap, meleleh jugak lah airmata aku ni bila dengar lagu Air Mata Syawal nyanyian Siti Nurhaliza. Sayu weiii.. Dik, you know how much I love you kan? Study rerajin tau. Cupcup.

Time to go now. Nite.

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 3:02 AM   3 cakaran

Saturday, October 3, 2009
True Friend


Silence Is The True Friend That Never Betrays





Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 10:56 AM   0 cakaran

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder