Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Sunday, May 17, 2009
Sleepless and Restless

I really had a sleepless night since last few days and now, saya memang sangat kepenatan. I am having the worst headache ever. aih..

do I need a treatment? Photobucket

sekarang ni, saya sedang memakai Migrain Ice di dahi untuk cuba melegakan migrain ni. mekasih pada kakak mya kerna memperkenalkan Migrain Ice ni pada saya. kejap saya, kejap aku. apeapentah. hiks.

boleh didapati di Guardian yang berdekatan dengan harga, err.. lupa plak. tapi, murah dan berbaloi. iklan tak berbayar ikhlas dari cepotet. ngee..


oh ya, hari tu masa terlebih rajin, aku mengemas bilik kan? pelbagai khazanah yang aku dah lupa aku beli, aku jumpa balik. banyak jugak aku membazir rupanya.

The Card.
beli je bebanyak tapi tak penah bertulis dan tak terhantar.
very the attitude..

The Mask.
sangat banyak dan cantik.
Million thanks to Ifer Kaima for give it to me for free.
Love ya!

ok, sekian. sangat tak mampu mentaip lagi. kepala berdenyut macam cacing kepanasan sekarang ni. erk? pepatah ke ini? sorry Puan Fauziah. Happy Teacher's Day. (cikgu Fauziah adalah guru yang mengajar subjek Bahasa Melayu sekolah menengah dulu). huhuhu..

ops, tambahan sikit..

Alhamdulillah, akhirnya permohonan pertukaran adik yang sekarang berada di Mukah, Serawak nun untuk bertukar ke Politeknik di Semananjung tercapai jugak. dapat jugak kembali ke Politeknik Ungku Omar kan dik. syukur.. syukur..

Allah itu Maha Mengasihani. selepas kita berusaha, berdoa, walaupun terpaksa menunggu hampir 6 bulan tapi Allah tetap makbulkan permintaan adik tu kan. dan kami semua tak sabar nak menunggu adik balik ke sini. we miss you so much. aih, jenuh la aku nak nunggu dia kat KLIA nanti untuk mengangkut barangan beliau yang berlambak tu. opss, ikhlas.. ikhlas.. tak dapat ole ole Serawak plak kang. eh silap. bukan ole ole, pahala. hehehe.

ok, bye.

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 5:55 PM  

4 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder