Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Sunday, May 3, 2009
Selamat Hari Monday Untuk Esok

fuh, kepenatan. hari ni, sehari suntuk mengemas umah. makan pun lupa. aiyok, mati la gastrik japgi. Nau'zubillah.. *lap lap peluh*

itu pun baru suku je yang siap. adoilaaaaa.. banyak betul barang yang nak dibuang. tapi bila nak buang, sayang plak. camne tu? nak pikir perlu buang atau tak pun dah ambik masa berjam jam. sudahnya, berlambak lagi barang tak perlu dok terkumpul kat satu tempat nun. dush.. dush.. dush kat diri sendiri.


umah sape ade drill? nak drill dan nak gantung frame ni semula. penat la frame gambar ni asyik jatuh je. al maklumlah, orang perempuan. gantung pun ketuk guna paku je. ish, bila la nak kawin ni? boleh suruh suami buatkan. lalalala.. *senyum*

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears..

esok adalah hari paling bosan bagi aku. anda plak bagaimana? uceh, anda perginya. kekekekek. selamat bekerja untuk semua. Selamat Hari Monday all!

aku dah tak sedih dah. apa kes layan sedih lelama? orang gila pun bleh jadi waras kalau gitu. huhuhu. pada sesapa yang bergembira nengok aku sedih tu, ha, sekarang gi la nangis plak nengok aku dah hepi semula. sekian, terima kasih.

love,
wo hen ni..
Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 10:32 PM  

6 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder