Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Monday, April 20, 2009
Manusia Durjana

kau durjana.
kau memang keji.
kau sangat hina.
kau adalah sangat jahat.

sangat tidak berperikemanusiaan!


video


salah tak kalau aku tulis camtu bila korang dah tengok video kat atas ni? salah tak? haiwan pun tahu erti kasih sayang sesama mereka inikan kita manusia yang ada akal pikiran.

sedih kan? can u imagine kalau adik or anak anak kita kena camni. tajuk video ni - Maid Yang Kurang Ajar.

maybe ada yang penah tengok dah kot video ni. i received this thru email. siapa pengirimnya, entah. aku tak kenal. huhuhu. anyway, thank you for sharing.

ada jugak manusia yang sekejam ni kan? aih..


Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 12:13 AM  

9 Comments:
  • At April 20, 2009 at 3:49 AM, Blogger Nem0 o0h Nem0 said…

    manusia skang mmg kejam,lagi kejam dr binatang.. =/

     
  • At April 20, 2009 at 8:50 AM, Blogger Adry said…

    owh memang kejam!!


    Adry @ http://www.adrysabry.com

     
  • At April 20, 2009 at 11:51 AM, Blogger eLLy said…

    ish memang @*(!^#*%!@&*$#&*!

     
  • At April 20, 2009 at 9:26 PM, Blogger farah.diana said…

    kalau i jumpa pompuan tu mmg i sula pakai batang kaktus. celaka tahap dewa dewi.
    Burn in Hell la you bitch!!!!!

    *kemarahan tidak dapat dikawal. harap maaf.

     
  • At April 21, 2009 at 5:13 PM, Blogger chempaka said…

    Eeeeeeeeeee!!! Geramnyeeee akuuuu!!! Jom kita jumpa pulak maid tu, pijak ramai2 jommm!!!Eeeeeeeeeee

     
  • At April 22, 2009 at 12:13 AM, Blogger fysal said…

    melihat gambar anak perempuan itu, tiba-tiba teringatkan anak fysal..kalau perkara begitu berlaku pada anak fysal..akan ku cincang lumat daging maid itu dan aku berikan dagingnya untuk di jamah kepada anjing...demi iqah..apa saja abah akan lakukan...sori memang menyentuh sangat perasaan bila nengok video tu..tambahan plak bila dah jadi bapak ni

     
  • At April 22, 2009 at 9:52 AM, Blogger chik star said…

    bergetar2 jer as tgk video ni.
    getar geram.
    rase aku nk ganyang jerk maid xsedar dri tuh.

     
  • At April 24, 2009 at 1:58 AM, Blogger hUmmY said…

    jahnam punye maid!

    baran sungguh i tgk!

     
  • At April 25, 2009 at 1:44 AM, Blogger Lily.Lulu said…

    Ya Allah
    siannya tengok budak tu

    sial giler maid tu
    mmg tak de hati perot langsung
    dah la budak kecik
    siap boleh pijak-pijak lagi atas badan budak tu

    eeeeeeeee ..
    rasa macam nak sepak sepak si maid tu sekarang
    meh sini aku naik atas ko

    si sial tu boleh pulak sepak terajang muka budak tu
    celaka betol !!

    geramnyaaaaaaaaaaa !!!

    risau dengan anak2 buah
    sbb kakak pun ada maid jugak
    mintak dijauhkan la ...

     
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder