Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Tuesday, April 14, 2009
Semangat Yang Hilang

aku bebetul takde semangat nak kerja minggu ni. dari semalam lagi, bangun pagi ja, jenuh aku dok motivate diri aku supaya gi keja cam biasa. lepas mandi pun, sempat lagi aku menempek balik atas katil. sudahnya, lambat aku sampai ke opis.

jangan tanya kenapa aku takde semangat sebab aku sendiri pun tak sure kenapa aku hilang semangat nak keja ni apa suma. ke aku dah bosan eh? err.. takde ke orang nak kawin ngan aku pehtu suh aku dok umah je takyah keja? ade tak? sayang i love u.. hehehehe.

aih.. mana la nak carik balik semangat yang hilang ni? aku sorang ke rasa camni atau orang lain pun sama eh? aih..

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 8:28 AM  

5 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder