Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Wednesday, April 22, 2009
Kosong

penah tak satu ketika bila korang dah buat satu keputusan yang besar, tetiba satu hari korang rasa cam, "eh, betul ke tindakan yang aku buat ni?"

atau, penah tak korang menyesal dengan keputusan yang korang pilih tu? dan penah tak korang rasa kosong sangat walaupun korang sedang dikelilingi oleh ramai kawan kawan. penah tak?

aih, tetiba rasa nak nangis. mak, i need you..

I walk a lonely road
The only one that I have ever known
Don't know where it goes
But it's home to me and I walk alone

I walk this empty street
On the Boulevard of Broken Dreams
Where the city sleeps
and I'm the only one and I walk alone..

(_ _/)
(='•'=)
(")_(")



Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 11:46 PM  

6 Comments:
  • At April 23, 2009 at 10:01 AM, Anonymous lily lotus said…

    just believe in urself dear ;)

     
  • At April 23, 2009 at 10:18 AM, Anonymous fairy said…

    just ingat -setiap benda yg kita buat,mesti ada sesuatu yg tuhan nak tunjukkan pd kita, tak kira la benda tu baik atau buruk..teruskan je...

    even buruk pon tindakan u, at least u dpt belajar..

     
  • At April 23, 2009 at 1:16 PM, Blogger eLLy said…

    hidup ini penoh dng risiko.. ape saja tindakan yg kita buat mesti ade risikonye.. take it easy dik
    ;)

     
  • At April 24, 2009 at 2:02 AM, Blogger hUmmY said…

    syg..

    i know that u r not ok!

    tp jgn stress out tau!

    nnt u saket!

     
  • At April 25, 2009 at 1:41 AM, Blogger Lily.Lulu said…

    mmg pernah lalui benda2 macam ni
    kadang2 dah selalu sangat
    tapi kena percaya dengan apa yang kita nak buat dan pk positif
    kalau selalu nak betul ke tak betul ke betul ke tak ke sampai bila2 pun tak kan sudah

    just believe in urself
    insya-allah semuanya ok

    kalau susah sangat, buat solat dan mintaklah petunjuk dari DIA

    :)

     
  • At April 25, 2009 at 10:47 AM, Blogger Tyazizul said…

    kak eni needs ur help....
    bile u nk kawin huh?

     
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder