Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Saturday, May 30, 2009
Selamat Untuk Semua

yea, selamat untuk semua. poyo je tajuk. huhuhuhu..

uiii.. syoknya bangun lewat di hari sabtu nan indah ni. nikmat betul tedo tu kan. hehehe. sementara bujang ni, kena la appreciate sepuas puasnya. cuba kalau ko dah kawin nanti. merasa la nak bangun lewat. nak plak kalau dapat suami yang jenis suka bangun awal pagi siap nak brekpes ape segala. tapi, kalau dah tanggungjawab, takleh la nak kata apa kan. cewah, cakap cam dah kawin je. poyo. hahaha.

ekceli, aku bukan malas nak mentaip atau bukannye takde cerita baru untuk entry baru. tapi, kabel kamera ni buat hal plak. so, tak dapek lah eden nak meng-upload gambar gambar untuk entry yang baru. hampeh kecempreh btol.


ini adalah kapkek masa besday party kak aby yang lepas. kek ni untuk adik yonna dan adik nad yang menyambut hari jadi mereka pada hari ini, 30th May.
hepi besday untuk yonna and nad. moga panjang umur, murah rezeki, sentiasa dilindungi Allah SWT dari segala kejahatan dunia dan akhirat dan dikurniakan kesihatan yang baik hingga ke penghujung usia. amin.


selamat kembali ke tanah air buat Iera yang telah selamat sampai ke Malaysia selepas menunaikan ibadah umrah pada 17 May lepas.

hati ada sedikit rasa tak best. apakah?
hmm.. nak sambung baring baring jap.

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 11:37 AM  

0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder