Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Tuesday, May 19, 2009
Angan Angan Cepotet

sebab angan angan lah, Mat Jenin jadi pemes. dan aku pun berangan..

aku kononnya aritu berangan angan lah nak jadi pentulis blog yang tegar. kononnya lah kan, aku bajet, everyday at least, ada la satu update sekurang kurangnya. tapi, hampeh. semalam, tak sempat pun nak mentulis apa apa.

minggu ni, memang tak mungkin angan angan aku tu berjaya. it's gonna be a very busy week for me. keja menimbun, undangan suka ria di sana sini, dan memacam lagi. memang ianya adalah sangat memenatkan. phew..

Monthly Planner 2009

i bought this from BJX.Store. handmades monthly planner for 2009. nice kan? it cost me only RM22 including postage. berbaloi sangat. it’s really cute, colorful, cheerful and the illustration are really warmly evocative. i really love it.

and, start from now on, aku harus mula menyusun jadual untuk aktiviti aktiviti yang perlu aku lakukan. bolehlah dicatit dalam monthly planner ni. dulu cam sayang je nak guna tapi now, semangat plak rasanya nak mencatit memacam dalam ni. ye lah, angan angan harus dijadikan kenyataan ye tak? ngeee..

nak tahu ape lagi yang boleh di beli from BJX.Store? just click click click.

..I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
While youre far away dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Every moment spent with you is a moment I treasure
( I Don't Wanna Miss A Thing by Aerosmith )


Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 10:21 AM  

5 Comments:
  • At May 19, 2009 at 3:53 PM, Blogger eLLy said…

    Sooo cute.. dah nak setengah tahun baru beli planner ;)

     
  • At May 19, 2009 at 9:14 PM, Blogger Mrs.Sheikh said…

    canteeeeeeeeeeekkkkkkkkkk macm tuan punya blog.....cute laa....

     
  • At May 19, 2009 at 10:35 PM, Blogger Rashid said…

    salam
    erni.. bagus juga sebenarnya berangan ni. Tak salah..
    eee rasanya nak berangan juga le malam ni. Berangan nak buka kedai.. nak pergi melancong.. berangan nak .. nak.. wah seronokle. hehe.

     
  • At May 20, 2009 at 12:21 PM, Anonymous lily lotus said…

    wahh kalau gini ceria jer hidup tiap2 bulan...

     
  • At May 22, 2009 at 8:53 AM, Blogger cepotet said…

    elly,err.. kekeke. tu la kan kak. dah almost half a year baru beli. tapi sbb ianya sangat cute la kakak. kekekeke.. :p

    mrs. sheikh,err.. tuan blog tak cantik, planner ni btol cute. kan.. kan.. :)

    rashid,err.. kekekeke. sila.. sila berangan. free je. :p

    lily lotus,tu la kan kakak. colorful and cute. ceria je warna warni. :)

     
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder