Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Friday, May 22, 2009
Perut Saya Meragam. Anda Pilih MAS atau Air Asia?

salam Jumaat.

ok, tajuk adalah hodoh. tapi takpe. abaikan. apa ada pada tajuk. uceh.

semalam ada kenduri doa selamat di rumah Pete di Bukit Subang. tak ramai pun opismate yang dijemput. cuma kami-kami yang rapat je. mama beria nak kami semua datang. happy je mama tengok semua berkumpul. tu pun Shahrul and Nonie tak dapat datang sebab kena keja malam. tapi, apepun,syukur mama dah sembuh dari penyakit misterinya tu. Alhamdulillah..

semalam, adalah hari makan banyak untuk aku. kemain seronok lagi perut aku dapat isi macam macam. bubur gandum mama yang sedap, bihun goreng pedas dan menu utama, soto lagenda hasil masakan Putra aka cikpit. memang marbelos!

Soto Lagenda
*gambar di ambil masa aku gi makan kat gerai Putra*


oh ya, kalau ada sesapa teringin nak makan Soto ni, Putra ada bukak gerai di Foodcourt Dataran Sunway, Kota Damansara. sila silalah ke sana yea.

balik dari kenduri, lepak rumah Dieba, pekena pulak sambal ikan bilis petai cicah dengan roti. fuh, very the buncit aku sekarang ni. dah la weekend ni and minggu depan banyak kenduri kendara nak kena attend. ayoyoyoyoyoyo!

perut aku ni, takleh isi memacam sangat sekarang, nanti mula lah dia buat hal. sekarang ni, dok ulang alik jumpa cik tan je. hampeh betol.



MAS
(click picture to enlarge)



Air Asia
(click picture to enlarge)


kalau berdasarkan dua gambarajah di atas, mana satu pilihan anda?
MAS atau Air Asia?


bak kata kak Pamm, lu pikirlah sendiri..

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 9:44 AM  

3 Comments:
  • At May 22, 2009 at 10:44 AM, Blogger Jocko said…

    if u dah slalu naik AIrAsia, aper kater try MAS,,,???
    If u dah slalu naik MAS, aper kater naik AIR ASIA???

    so, for me, u pilih mana satu yg u blum penah try, mahal sikit tak jadik isu coz, tak jauh beza... kan?

     
  • At May 22, 2009 at 11:20 AM, Anonymous mrkay said…

    for me, i will chose MAS.. sbb?

    1. dah slalu naik air asia..
    2. AIR ASIA nye caj RM90 tuh blom tetap.. nnt tambah luggage RM5, insuran, pilih seat, bla bla bla.. dah brape? eh, MAS pon blom masuk insurans lagi tuh.. tp insurans MAS optional rasa nye..

    Kay baru book MAS dari KL -> KK ngan Tawau -> KL dan Airasia KK -> tawau untuk family vacation.. serius, airasia byk hidden caj.. lagi pon MAS jrg bg harga murah.. ni la masa nye.. :D

     
  • At May 23, 2009 at 9:57 PM, Blogger Mrs.Sheikh said…

    naik le MAS.. airasia ada charge bag.. charge itu ini nak beli air pun bayar [berlagak skit, ater gomen naik MAS kannnnn ]
    :P

     
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder