Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Tuesday, April 7, 2009
Masa Itu Emas

semalam adalah hari yang penat. penat bergurau senda dengan ikan Ika yang suka melakonkan watak ala ala Sarimah sebagai pengacara dalam Diari AF 7. penat membuli si pemenang Ipod coklat iaitu, Zura kerana berjaya memenangi pertandingan Treasure Hunt dan penat mengadap bos kerana .... (isi sendiri).

dan kerana penat, aku telah tidur selama 12 jam semalam. bayangkan, 12 jam. isk.. anak sapa lah ini? rugi betul rasanya. macam macam boleh buat tau. nasib baik sekarang tengah bendera jepun. kalau tak, harus kena bebel dengan mak. sorry izah bebeh sebab tak sempat nak ketemu semalam. nanti kita arrange lain yea?

moral untuk entry ini: Masa Itu Emas.

sejak bila entry aku ada moral ni? kekekkeke.
Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 10:30 AM  

3 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder