Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Thursday, January 15, 2009
Yeay! Parcel Dah Sampai

Photobucket

yeay!

hati sangat happy kerana barang yang ditunggu tunggu dah sampai. terima kasih adik. sangat cantik pembalutnya. very the kalerpul. dan isinya, lagi lah kakak sangat sooooka. masa budak mail room call tadi, rasa macam nak lompat je dalam kereta.

hari ni, sampai opis pun terlebih awal sebab tak sabar nak amik parcel kat mail room opis.
nak tau apa isinya? nanti balik umah japgi baru kita cite citi ok.

hati sangat happy minggu ini dan harapnya hati ni akan terus happy sampai ke hujung tahun. err.. hiks.

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 8:05 PM  

2 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder