Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Monday, January 12, 2009
Dunia Sedang Membeku

aku sedang sakit perut. memulas mulas macam perut sedang berada dalam mesin basuh. pehtu kejap kejap rasa macam nak muntah plus badan seram sejuk macam nak demam. menggigil gigil ja aku walaupun dah pakai baju sejuk tebal bersama sepasang sarung kaki (stokin) kuning cair belang belang.

aku salah makan ke eh? haish, mengada betul lah. tengah time kena tinggal sensorang ni la semua penyakit nak datang. selalu ok ja.

hish, kalau ada acik kan besh. ada acik, kompem beliau akan jadi jururawat peribadi yang sebuk geledah peti ubat sana sini. alah, mood mengada dah datang plak. tu aku malas cita bab bab syahdu syahdan ni. mula la nak rindu rinduan kenang kenangan kat adik adik yang dah seronok happy lompat kinja sana sini kat kampung nun. eh, aku jeles la. ayat jeles dengan dengki tu tak sama tau. lagipun, jeles dengan adik beradik apa ada hal. sah sah lahir dari makpak yang sama. so wut?

sebenarnya kan, aku sedang mencari kerja dengan gaji minimum RM3.5k sebulan. ada sesiapa tau kot ada memana syarikat yang nak pakai pekerja dalam keadaan ekonomi yang hampreh cam sekarang ni? ada? rerasa cam nan adonya kan? usah la perasan ye tak? pssttt.. tapi kalau ada cecepat bagitau eh? huhuhu, tetap tak putus asa gitu. hiks. takpa, kita kena percaya pada pepatah, berkerat rotan berpatah arang. eh, ye ke? ape ape je la eh. maafkan la aku kalau silap. malas plak nak jumpa pakcik tanya apa maksud peribahasa tu.

oklah, perut makin tak besh. tedo je lah camni. bosan. bye!




Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 8:43 PM  

2 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder