Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Tuesday, January 13, 2009
Lucky 20,777

semalam, lepas balik keja, aku terus gi tengok postbox umah. and, taraaaaaaaaaaaaaa..


actually, aritu Inah ada buat pertandingan tentang lucky number 20, 777. details kat sini. dan aku pun, saje la semangat terlebih nak menang. idup memang kena ada impian tau tak. hahahaha. poyo.

pagi 19 Dec '08, aku bangun awal and terus tercongok kat depan pc. tetiba hati aku semacam berdebar debar and masa aku tengah dok bloghopping, teringat tentang contest Lucky 20,777 kat blog Inah. terus laju je aku klik kat blog Inah.

cumel kan kanggaru tu. siap ada baby lagi dalam poketnya.
kiut tau!


Alhamdulillah, waktu mood tengah wengweng ni, dalam minggu yang penuh berita buruk ni, ada jugak berita baik. thanks Inah.

dunia ni penuh pancaroba kan?

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 10:42 AM  

5 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder