Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Friday, January 9, 2009
I Am Not Ok

i am not okay.

seboleh mungkin, aku akan mengelak untuk menaip waktu aku berada dalam keadaan yang beremosi. sangat tidak bagus untuk penulisan dan juga tatapan pengunjung blog (kalau ada?)

tapi, aku memang sangat tidak ok. bukan kerana pengunjung blog. bukan kerana stalker si penjahat (macam aku kisah korang nak stalk aku kan?) dan bukan kerana sesiapa. semuanya kerana salah diri sendiri.

kadang kadang, secara tidak sedar, kita akan melakukan satu tindakan bodoh yang kadang kadang akan merugikan diri sendiri. inilah akibatnya bila kita biarkan perasaan menguasai akal. sangat kesian bukan?

apalah punya malang nasib aku minggu ni. dah la sedang bersedih, ditinggalkan pulak kesorangan kat rumah. adik lelaki dah pergi keja. adik adik perempuan dah balik ke kampung pagi tadi dengan menaiki bas Konsortium (agaknya). aku tak hantar pun mereka ke Puduraya sebab takut berlaku babak air mata kat sana. eh, acah ja. aku tak boleh hantar sebab kereta aku sedang mengalami masalah. merajuk agaknya si Wiwit tu.

untuk adik amy,
thank you so much for your concern. kakak sangat terharu. terima kasih kerana sanggup menjadi 'pembantu' dan 'menjenguk' beliau kat 'sana'. rindu sangat dengan adik. last kita jumpa on 2007 eh? nanti turun KL sila beritahu ok? love you.

aih, hati yang pedih, siapa lah yang tahu..
Align Center



Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 1:27 PM  

3 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder