Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Wednesday, January 14, 2009
Kenapa Kebanyakan Peraduan Kena Ada Slogan?

aku tengah nak masuk satu peraduan ni. soalannya semua senang senang belaka. laju ja aku menjawab. tapi bila sampai part kena buat slogan, itu yang buat eden lomah tu.

sapa tau tips untuk buat slogan yang best? patutkah slogan tu kita kena buat dengan menggunakan ayat ayat yang penuh simbolik, dramatik, plastik dan sekaum dengannya?

errghh.. malas la aku masuk peraduan ni. ponin jo nak mikir slogan apa bagai. eh, tapi kalau sesiapa ada tips, meh kasik sini eh? hiks.

novel untuk minggu ini ialah - eat, pray, love.


Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 3:33 PM  

4 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder