Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Thursday, January 15, 2009
Bali or Batam?

kalau boleh, memang aku nak pilih kedua duanya tapi memandangkan keadaan eco-no-money sekarang ni, aku hanya boleh pilih antara salah satu je.
Trip ke Batam - end of January. only 4 of us. drive secara jemaah ke Johor Bharu then check in hotel selama semalam dan naik kapal ke Batam. percutian selama 2 hari 1 malam.

Trip ke Bali - early of February. flight tiket dah tempah aritu. so, just perlu bawak duit hotel and makan. percutian selama 3 hari 2 malam.
kalau korang pilih yang mana? boleh mintak advice skit tak?

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 10:26 AM  

4 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder