Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Thursday, December 4, 2008
Tahap Kesabaran Yang Mendidih

petang semalam gi tengok wayang dengan adik adik. nak tengok cite Bolt tapi dah abis tiket so layan cite Selamat Pagi Cinta. saje nak hiburkan derang. dah seminggu kat KL tapi tak sempat nak bawak jenjalan pun. ekonomi aku pun tak berapa bagus sejak dua menjak ni, makanya, bawak jenjalan area sini je la.

lepas penat bersenam satu One Utama untuk perkara ntah-hapa-hapa-ntah, terus balik umah. plan asal nak gi layan karaoke kat kotak karaoke yang singgit satu tu. tapi, memandangkan baby danish dah nangis melalak apa bagai, terus je la balik umah.

aku sebenarnya tengah hangin ni. kalau ikutkan hati, nak je aku gi bakar kedai tu. tapi tu lah kan. mak kata, kalau ikut hati mati. so, aku sabar je la.

aku pantang betul kalau orang yang buat bisnes jual jualan yang suka pandang rendah pada kastemer. ko ingat dekat ke aku nak ulang alik dari Damansara ke Bangsar tu? kepala hotak kau la kalau ko kata minyak dah murah. meh sini kasik aku duit minyak tengok. dasar haprak!

fine. sekarang mungkin la bisnes ko maju tapi aku gerenti, tahun 2010 nanti, kompem bisnes ko lingkup punya kalau dah staff ko sendiri perangai cam ciskek. ingat aku tak mampu eh? tunggu la aku kawin ngan dato ke anak raja ke nanti, aku tau nak ajar camne. bukan setakat sepasang aku beli, satu kedai ko aku beli.

hah, puas aku lepaskan marah. phew!

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 3:52 AM  

0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder