Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Wednesday, December 3, 2008
Senyuman Bulan

Subhanallah
.

pada korang yang dapat tengok semalam memang sangat beruntung. aku tak berpeluang tapi mujurlah kawan aku, mol sempat snap gambar bulan tengah tersenyum ni.

sangatlah suwit dan menarik. sejuk je mata bila tengok. aduhai.. tenang je rasa.


credit untuk incik molarc untuk belas ihsan gambar gambar di atas. mekasih ye awak. =)

siapa cakap guna kamera murah takleh amik gambar cantik? boleh blah sama jenama mahal. eh, tetiba plak aku ni kan? hiks.


Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 3:25 AM  

4 Comments:
  • At December 3, 2008 at 9:46 AM, Blogger i-chimera said…

    haa... saya sempat tgk bulan yg ni... kagum sgtlah. sebab dari lepas mghrib sampai ke tgh2 mlm masih berada di posisi yg sama - masih dok senyum kat penghuni donia...

     
  • At December 3, 2008 at 10:37 AM, Blogger chik Star said…

    ala
    as xsempat tengo.
    time as tengok dot tuh dh tinggal 1

    Lar erni hupdate cni ker?
    as ari2 pi yg lagi 1 nun.
    kn dh miss bnyk cite.
    hihi.

     
  • At December 3, 2008 at 12:08 PM, Blogger cemut said…

    wah... xtgk pulak .. rugi nye.

     
  • At December 3, 2008 at 8:38 PM, Blogger cepotet said…

    i-chimera,
    tu la kan. ruginya saya tak tengok. mujurlah kawan baik hati amikkan gambar.

    Subhanallah. =)

    chik star,
    oooo ye ke? sama la as. tu erni letak sini. leh sesama kita tgk. :)

    ehehehe. a'a. sekarang apdet sini. kalau sikeret, erni update kat sana nun. ;)

    cemut,
    sama la yang. sib baik ada pic. lawa kan?

     
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder