Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Saturday, December 13, 2008
Design Your Own Shoes

sticky mode

*please scroll down for new entry*

your idea + brush and paint + canvas shoes = design your own shoes!

teringin nak memiliki kasut yang penuh kelainan dan penuh gaya tersendiri? silalah kunjungi Boonga Art Shoes untuk lebih lanjut. klik klik klik.

aku sendiri pun dah tempah dua pasang for me and my sister. tak sabar nak tunggu kasut tu siap. yeay, hati sangat happy.

dengan harga yang sangat berbaloi dan design yang sangat unik dan cantik, tak salah rasanya kita menyokong produk anak tempatan kan? teringat plak dengan iklan kasut gombak dedulu.

antara contoh kasut dari Boonga Art Shoes:-

Photobucket


entry ini bukan atas paksaan sesiapa dan tiada sebarang bayaran pun yang dikenakan untuk iklan ini. pdaoz, i did this for free tau. hiks.

cumanya, aku rasa sangat berbaloi kalau dapat berkongsi informasi ini dengan korang semua dan secara tak langsung dapat memperkenalkan dan memperluaskan lagi produk dari Boonga Art Shoes ni. sayang betul kalau produk yang bagus sebegini tak diambil kisah. so, marilah ramai ramai membeli kasut dari Boonga Art Shoes.


Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 4:19 PM  

5 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder