Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Thursday, December 11, 2008
Kepochi Di Dunia Blogging


amaran kecil untuk cik cepotet
*click image to enlarge*


aku adalah si sombong yang tak laku
*click image to enlarge*


apa yang korang akan buat kalau dua perkara di atas berlaku dekat korang?

aku bosan dengan ayat ayat semacam ini;
oh, i tak tahu macam mana id u boleh ada dalam list i tapi rasanya macam kita penah chat dulu.
elo, that is such a lame reason yang dah tak boleh digunanapakai lagik untuk zaman teknologi canggih sekarang ni. so, please la. and for those yang suka suki nak antar email nak kepochi about my writings, my blog or watsoever, mekasih la bebanyak. ko kata ko peminat ke, ko tak minat ke, amaran kecik ke, amaran besar ke, selagi aku tak kaco idup ko, please jangan nak kepochi sangat dengan idup aku. sekian terima kasih.

aih, bosan lah dengan manusia cam gini. pathetic.


Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 6:29 PM  

5 Comments:
  • At December 11, 2008 at 8:15 PM, Blogger goasop said…

    ha3. i do like ur replies, kak erni. kan cool gitu. xyah layan org tah pape gitu. sesuka hati dia je nak cop kita sombong~ sukati kite la. kn2? ehe

     
  • At December 11, 2008 at 10:59 PM, Blogger cepotet said…

    goasop,
    tu la pasal. malas akak nak melayan. sangat la menjengkelkan. huh! :p

     
  • At December 12, 2008 at 4:45 AM, Blogger eiza said…

    haiyakkk!!
    mat rempit??? hehehe.. siap bagi amaran gitu.. tett

    yg pasal chat tu biasa la.. ayat bila org tak layan.. kalau eiza, eiza ignore je... tak payah reply ape2 pun.. biar la nak kata sombong ke ape..janji tak kacau org kan kan..

     
  • At December 13, 2008 at 2:23 PM, Blogger cemut said…

    hui ape kes die tuh..
    laki centu la kalao da xlayan mula nk tunjuk pangai pig dia tuh.
    kita pun mmg anti org ceni!

     
  • At December 14, 2008 at 2:11 AM, Blogger cepotet said…

    eiza,
    ehehehe. dah selalu eiza. malas dah nak amik pusing.

    a'a, pasal chat tu pun sama. lantakkan situ. :D

    cemut,
    ehehehehe. entah la yang. i gelak je la. :p

     
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder