Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Saturday, December 13, 2008
Kenapakah Dengan Aku Ini?

aku ni dah kenapa agaknya? apa yang aku pikir pun tak tau. kepala pikir ke lain, mulut kuar lain, hati plak ingat ke JB lain.

bangun tedo, aku nampak adikku ngah lepak layan tv. aku tanya;

adik, ko tak keja eh arini?

tak, hari ni Sabtu. cuti.

ohhh..

aku duduk menung jap depan TV pehtu aku gi mandi. kuar dari bilik air, aku nampak along plak ngah layan TV. laju je mulut aku cakap;

along, bukak Melodi boleh? layan gossip jom.

Melodi tv brape?

TV3 la. cam biasa.

hari ni Sabtu. mana ada Melodi.

eh, ye eh? oh, silap. ingatkan Ahad. huhuhu.

ngah lepak layan cite Awan Dania ngan along, abang Bai call. tanya aku pasal borang KWSP yang patut aku hantar.

adik amik brape percent? dah antar ke blom?

blom la bang. dah agak dah mesti abang call nak tanya kan? jangan risau, Sabtu nanti saya confirm antar. last antar Selasa kan?

dik, hari ni bukan hari Sabtu ke? nak tunggu Sabtu minggu depan ke?

eh, arini Sabtu. lupa. hiks.


aku ni dah kenapa sebenarnya ni? oh..

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 2:46 PM  

0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder