Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Tuesday, December 9, 2008
Tulisan Tanganku Adalah Handwritingku

ada few tags yang aku blom langsaikan lagi. so malam ni, aku decided nak settlekan tag daripada adik comel ni, adik lily.

tag lelain nanti aku settlekan kemudian k? don't worry, aku akan tetap buat cuma cepat atau lambat ajo. maklumlah, busybody memang gini. hiks.

Syarat syarat tag nie ialah:
  • Jawab je soalan yang dikehendaki (aku ada ubah sesikit. hiks)
  • Sila tulis dengan tulian asli tangan anda
  • Amik gambar pastu paste kat blog anda
  • Tag utk 6 org yg lain plak

Photobucket Your name / username

aku tatau kenapa aku mesti akan tulis muka gadis ayu tu.
dah jadik cam trademark gitu. uceh!


PhotobucketLeft-handed or right-handed

aku tangan kanan. tapi, aku kagum ngan orang yang menulis ngan tangan kiri. sesetengah orang kata, sape yang menulis guna tangan kiri ni kreatif. ya ka? hmm.. nanti aku check ngan acik. dia kan left-handed. tapi, kreatifkah beliau eh? macam tak je. ahahaha.


PhotobucketFavourite letter word to write

aku ubah dari letter ke word sebab aku tatau huruf apa yang aku suka tulis tapi right now, at this moment and i wish it will be forever, aku memang sangat suka tulis nama ni. oh..


PhotobucketLeast Most favourite letter word to write

aku pun tatau huruf apa aku kureng suka tulis tapi aku memang suka tulis word ni.
cumel cam aku. hiks.


PhotobucketWrite ‘the quick brown fox jumps over the lazy dogs’

kenapa kena tulis ayat ni ek?
oh, suka hati mereka la kan.
huhuhu.

PhotobucketTag 6 people:-

nama yang tersenarai kat atas tu, rerajinkan lah buat ek?
saje nak tengok handwriting korang.
kalau nak tengok soklan asal, jenguk kat blog adik lily yea.
i punya dah edit sikit.
*senyum*


handwriting aku banyak jenis sebenarnya and it depends pada perkara yang aku nak tulis. kalau untuk perkara rasmi, haruslah ala ala skema sikit kan. kalau untuk tulis kat buku, lain pulak rupanya and, most of them time, untuk conteng conteng, gini je la rupa handwriting aku. tak kisah la camne pun janji orang paham sudah. ye tak?

ok, i'm done!


Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 8:41 PM  

7 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder