Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Monday, December 8, 2008
AidilAdha Di Opis
kalau kita sentiasa bersyukur dengan apa yang kita ada dan sentiasa tersenyum walau apapun masalah yang mendatang, itu sahaja dah cukup membuatkan kita menjadi seorang yang beautiful. - sofea jane

oh, kalau camtu, aku nak senyum selalulah. kalau ada masalah pun aku nak senyum ja. korang agak orang akan kata aku gila tak kalau aku wat camtu? ah, dulik ape kan. janji beautiful. hiks.


_______________________________________


hari ni, first time beraya kat KL dan di opis. sedih wooo. mujurlah dapat jugak merasa makanan peberet aku, nasi impit dengan kuah kacang. tu pun atas belas ihsan zura. thanks babe.

sila abaikan keadaan meja kami yang bersepah tu.


balik keja plak, terus ajak along masak ketupat adabi dengan rendang ayam segera yang dibeli kat 7 Eleven. jadilah, anak rantau katakan. uceh. bakal suami, please take note. saya belum pandai masak rendang. hiks.

boleh didapati di pasaraya yang berdekatan.
harganya cuma RM3.90 sepeket.
iklan khas dari cepotet.


now, nak gi buat agar agar milo plak. nak bawak bekal ke opis esok. hmm, yummy!

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 7:35 PM  

2 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder