Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Wednesday, December 10, 2008
Ukur Baju Di Badan Sendiri
Photobucket

ku berjalan serata dunia
cari pengertian, cari cinta
ku meniti titian bahaya
jatuh tersungkur bangun semula
airmata..

selaut cucuranNya
cari pengampunan, cari bahagia
ku lewati lorongan alpa
gelap seketika terang semula..

Photobucket


kawan along baru balik dari Jakarta and beliau kasik along t-shirt ni. tapi, sebab aku berkenan, along kasik kat aku. yeay, mekasih along!

macam besar kan t-shirt ni?
itulah orang selalu pesan,
ukurlah baju di badan sendiri.


Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 12:28 PM  

2 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder