Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Monday, December 15, 2008
Demam Tapi Tetap Makan Kek Lapis Serawak

demam.

sakit kepala. tangan seram sejuk. nak menaip pun gigil gigil je (alasan untuk tidak memblog pada hari ini). hiks.

ok, serius aku rasa tak sihat. kepala sakit. semacam mau migrain. mungkin sebab belum lunch kot. nanti tengoklah kalau dah makan jadi macam mana pulak.

ada few things yang aku nak update tapi belum berkebolehan. sebab, mak pesan, waktu kerja kena buat kerja. tak boleh makan gaji buta. iyolah sangat mak pesan camtu. kalau mak tau aku memang makan gaji buta, memang men-nahas la jawabnya. huhu.

oyya, tujuan aku menghasilkan entry ini ialah kerana nak mem-promote Kek Lapis Serawak yang amat sedap dan da bomb hasil tangan dari kak mila. serius tak tipu. memang sedap tau sebab aku baru je merasa tadi. very the lazatness.

takyah sesusah nak tunggu gi Serawak baru dapat makan. order atau walk in je dah boleh. senang kan? ada pelbagai perisa dan pelbagai warna lagi tau. nak lebih details, klik kat sini.

gambar cilok from here


iklan percuma khas di bawa oleh cepotet. hiks.
oh, ada kerja. ketemu lagi nanti.

aku suka gado-gado..
kamu suka kerabu manggo..

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 2:30 PM  

4 Comments:
  • At December 15, 2008 at 11:32 PM, Blogger goasop said…

    suke tgk kek lapis. nk mkn pun syg. sb lawa. colourful. siap ada bunga2 lagik~

     
  • At December 16, 2008 at 12:01 AM, Blogger i-chimera said…

    huih... kek serawak tu... gila punya lawa... nak makan pun tak tergamak tu... tak penat ke ha.. buat susun lawa-lawa pastu telan habis jugak... heheh...

     
  • At December 16, 2008 at 1:18 PM, Blogger cemut said…

    ha'a sedapppppppppp kek sarawak..
    mentua my sis slalu sgt buat..kalao my sis balik raya perak sana mesti bawak balik kek lapis sarawak ni..mmg sedap..masam manis.. i like

    kerabu manggo? haha sedap!!! jom chiken rice shop!

     
  • At December 17, 2008 at 12:00 PM, Blogger cepotet said…

    goasop,
    cantik kan? akak try rasa aritu, sedap tau dik. yummy! :p

    i-chimera,
    ehehehehe. biasalah perempuan. nampak cantik tu semacam satu kepuasan jugak tau. sebab tu, kek pun nak nampak lawa. uceh.

    cemut,
    ehhehehehe. sedap eh yang masam manis tu? tak penah rasa plak yang tu. i patut order la kan :D

    chicken rice shop. jom! :p

     
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder