Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Saturday, December 6, 2008
Cerita Sedih Yang Kelakar

aku ni bawak pengaruh buruk ke eh? aku cakap aku sedang bersedih, semua orang pun aku nengok macam sedih. kat MSJBOX pun ada kisah sedih. kat YM pun status manjang sedih sedihan. paling sadis, bila status YM-nya ditulis begini - kesedihan yang tiada bandingan.

hikhik. apa punya status la tu kan. apsal la wat status cam gitu. nak bandingkan kesedihan tu dengan apa agaknya ek? agaknye memang tengah sedih betul lah tu sebab bila aku gi message orang tersebut, laju je dia cerita semua kesedihan yang tiada tandingan tu. rupanya, sedih sebab tak dapat cuti raya AidilAdha. aduhai, apa punya kesedihan tiada bandingan lah itu. kekekeke.

opss.. jahat betul aku. apapun, mekasih la kat korang. aku tengah sedih tapi bila nengok status YM yang pelbagai gitu, terkekeh kekeh aku gelak. hikhik.

alaa kawan, rileks la kalau tak dapat cuti raya. aku pun tak cuti raya AidilAdha. pehtu, sanak saudara pun takde. sedih jugak tapi takpe lah. aku pasrah. uceh. kalau nak datang beraya ke umah, meh la sini. tapi ko jangan sedih plak lagi kalau aku takde kat umah time ko datang. huhuhu.

eh, aku malas la nak menaip lagi. aku blom mandi. perut lapar. tapi aku nak gi layan cite Awan Dania kejap.

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 12:52 PM  

2 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder