Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Wednesday, January 16, 2008
Katilku Patah

selamat pagi dunia
*senyum*

hari ni aku keja pagi. sampai end of this week kot. next week, aku nak mintak tukar ngan Jo Chan. sian plak kat dia. selalu tolong aku. apa salahnya kali ni aku tolong dia plak kan?

semalam aku tedo tak berapa nyenyak. kejap kejap aku terjaga. maybe sebab aku terpaksa tedo kat hall kot. sob.. sob..

nape tedo kat hall? sebabnya, katil aku dah patah. huwaaaaaa.. berat sangat ke aku ni sampai dia leh patah? sungguh keji sekali rasanya bila tengok katil tu patah semalam. padan muka aku, gedik sangat nak lekat poster. selamba je aku lompat lompat atas katil tu. sekali, praaappp! haaa, hambik ko!

ngan hati yang remuk rendam, terpaksala aku usung bantal ngan comforter aku untuk gi tedo kat hall. sensorang plak tu. mulanya acik nak temankan tapi sian plak kat dia. aku suka bukak kipas kekuat tapi acik plak tak suka bukak kipas. lastnya, aku tedo bertemankan astro yang terpasang sampai pagi. sungguh kesian kat diri sendiri.

tak kira, dapat bonus ujung bulan ni, aku nak beli katil. nak katil bebesar. takmo katil single lagi dah. huhuhuhu..

ok, ni cita lain plak. aku kan cuti lama. 5 hari. sekali masuk opis, cam biasa, bertimbun timbun la email nak baca. semuanya ada dalam 619 unread email. bayangkan..

tapi, tak semua aku baca pun. aku baca mana yang penting je. cumanya, satu yang wat aku meluat sikit bila ade jugak orang yang dok sebuk send kat aku email email pasal artis segala bagai. eeiii.. tolonglah! aku tak perlukan email email kau orang tu. wat nyemak email aku je.

kalau setakat send sekali camtu takpe la. ini siap kutuk, ngumpat, mengata segala bagai. dah la tu, siap bersambung sambung plak ngan geng geng yang lain. dah jadik cam chatbox plak. bukan la aku nak kata aku ni baik sangat. kenkadang, aku pun bergossip gak pasal orang keliling. nak plak bila masuk bab artis. lagilah banyak benda nak di pot pet kan. tapi, bila dapat email camtu, rasa meluat pun ada.

jadik pada sesapa yang suka nak menghantar email bebukan camtu kat aku, renti rentikanlah..

bak kata kak mas dalam email balasan dia kat si penghantar, Jangan lupa sekali sekali, nilai lah diri kita sendiri juga.... Kadang2 kita lupa, siapa kita dan hanya menunding jari akan aibnya orang.

korang rasa, apa agaknya reaksi si penghantar lepas dapat reply camtu eh? hakhakhak.

*peace dunia*

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 9:15 AM  

7 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder