Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Saturday, March 28, 2009
Support Earth Hour

Sign up here and support Earth Hour today!

Sabtu - 28th March 2009
8:30pm - 9.30pm

jangan lupa support earth hour malam ni tau. kalau korang tak support, jangan nak kepoh kalau time korang tedo memalam korang rasa panas la, bahang la, ape la. pehtu, waktu siang, kalau panas terik, memandu pun sampai silau ape segala mata, jangan nak komplen. ade gak makan penampo kalau gitu. kekekekek. bukan lama pun. sejam je pun kan?


Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 1:05 PM  

0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder