Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Saturday, April 4, 2009
Akibat Malas

bila diri jadi malas..



































inilah hasilnya. blog akan terbiar berhari hari tanda update. tapi bukan sebab malas semata mata. cuma aku dah mula rasa malas bercampur bosan. aku bosan bila setiap cakaran dan pentulisan aku jadi bahan untuk orang mencari setiap kelemahan diri aku. dari cakaran compang camping ni jugak, orang akan mula menilai diri aku. hebat bukan? dengan sebuah penulisan yang tak seberapa ni pun orang dah boleh menilai diri kita. heh, sebelum nak cerminkan diri orang lain, baiklah cerminkan diri sendiri dulu. kan beben kan?

sejak akhir akhir ni, aku selalu kepenatan. minggu lepas, 32 jam aku tak tedo. insomia kah aku? aih, tak mungkin. hmm..

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 2:58 PM  

2 Comments:
  • At April 6, 2009 at 3:14 PM, Anonymous lily lotus said…

    biar apepun i tetap suka ur writing ;)

     
  • At April 6, 2009 at 3:20 PM, Blogger Syazwan VL said…

    ang nak pedulik ape ngan org sis...biaq pi kat depa la...rogi mampoih ang layan depa...buat apa yg ang suka walaupun depa tak suka pasai ang tak mintak depa sesen pun...kuboq pun lain2 ang nak susah hati napa..ikutkan kata org la buat idup aku tertekan jadi ikut kata hati biarpun aku tau maybe ia bawak pergi mati yg pasti kita pasti mati..life is a risk!!

     
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder