Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Tuesday, March 24, 2009
Shah Alam - Kuantan - Damansara

penat gila. exhausted nak mati. rasa nak pengsan je sambil menaip entry ni. ahahaha.. drama queen gila seh aku.

ekceli, aku baru je sampai dari Kuantan, Pahang. ianya sebuah one day trip yang memenatkan tapi enjoy.


tak sabar nak upload gambar tapi stimik ni cam siput sedut plak malam ni. sama je cam abang driver bus yang kerek tu. makanya, ini je la yang mampu diupload. tedo itu lebih penting. huhuhuhu.


encik ada henpon? muekekekek..

p/s: sape yang snap gambar aku tengah tedo tu, kalau korang buat email berantai ngan gambar tu, siaplah. aku akan gunting rambut korang kasik hodoh. pehtu, takleh pinjam mirror aku lagi. hahahaha.. keji gila ugutan.
takut tak? aku siyes tau! kekekeke..

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 11:20 PM  

1 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder