Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Sunday, March 22, 2009
B.O.S.A.N


kerjatangan bila bosan.
eiii.. tangan sape la ni ek. gemoknya! hiks.


aku dah mula rasa bosan dok kat umah sensorang. errghhh!

bila aku bosan, aku akan buat macam macam perkara which is bagi setengah orang, mungkin agak bagus tapi, bagi aku, cam kurang bagus. aku akan rajin mengemas umah, kemas bilik, kemas wardrobe, cuci bilik air and memacam lagi. tapi, kalian jangan silap yea. aku buat semua tu bukan sebab aku adalah rajin tapi buat demi ilangkan kebosanan. dan aku katakan kurang bagus ialah, takkan nak tunggu bosan baru aku kena buat semua ni? sok lusa kalau dah kawin, mesti tak bosan punya kan? abistu, takkan aku tak kena buat semua tu? er.. paham tak apa yang aku cuba sampaikan? tak paham? oh, takpe, abaikan saja. hiks.

eiii.. siyes aku bosan sekarang ni. nak gi swimming, takde geng. nak tengok TV, dah tahap nak muntah dah rasanya mengadap TV nun. nak gi shopping, ko ingat aku ni kaya sangat? dah la aku ni selalu gagal melawan gelodak nafsu. wah, gelodak katanya. silap haribulan, ada jugak aku lari balik kampung lepak kat sana lelama kasik ilang bosan. minggu lepas, balik kampung, walaupun tak buat ape ape, tapi takde pun rasa bosan camni. tak tengok TV sehari pun rasa best je. tak bagus tau idup dalam kebosanan ni. minda tak berkembang. otak pun jadi kuncup. mood pun semacam melankolik ja. huh!

ha, tengok. betapa tak bagusnya bila bosan. baru mentaip mukadimah seperenggan dua, dah rasa bosan plak. sorry beben, bukan bosan mengadap you tapi mood sekarang adalah bosan. bosan dan membosankan. tau tak?

baiklah. nak gi makan coklat jap. err.. mak kata coklat adalah bagus kerana boleh membantu mengawal paras kolestrol dalam badan dan juga coklat membantu memperbaiki emosi manusia. betul ke? tapi, jangan la makan banyak cam makan nasi tu pulak kan? tu cari nahas namanya. lebiu mak. thanks for the info. ni sebenarnya adalah alasan terbaik untuk aku nak makan coklat. hahahahaha!

saki baki coklat yang tinggal.
lazatness!

cakaran cebisan
Tahniah dan Ahlan Wasahlan buat Mary atau nama baru Islamnya, Mariam Yashira. xoxo!


Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 9:55 PM  

3 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder