Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Friday, March 13, 2009
Trip Ke Bali - Part III

yuhuuu..

setelah sekian lama cita ni terperam dalam folder pc aku, meh la sini aku tempek lagi kasik abis cite citi pasal gi Bali aritu. sambungan daripada entry yang lepas la kiranya ni.

sorry sesangat eh kot kalau ada sesapa yang tertunggu tunggu entry penghabisan ke Bali ni. tapi, err.. ada ke orang tunggu ek? perasan plak. hiks.

ok, meh la kita nengok gambar yea anak anak.

dimulakan dengan gambar pertama kita, wajah rezeki. wah, wajah rezeki katanya. ye la kan. kalau korang nengok, gambar ni memang muka bangun pagi abis. baru lepas mandi kat swimming pool, terus gi brekpes. very the bagus kan?


lepas brekpes, kitaorang jalan kaki secara berjemaah ke Pantai Kuta. sambil jalan, sambil snap picca. dah katanya melancong, haruslah ye tak?


masa kitaorang sampai kat Pantai Kuta, orang tak berapa ramai sangat. lagipun, cuaca masa ni tak berapa besh. dari pada hari kitaorang tiba kat Bali sampailah hari kitaorang nak balik, hujan je manjang. tapi, kitaorang tetap nak gak jenjalan sana sini. kalau dok terperap dalam bilik ja, memang rugi oh..

kat Pantai Kuta ni, memang akan ada la makcik pakcik kakak abang yang akan datang pujuk rayu korang untuk diurut, wat manicure, foot massage, tattoo apa segala dengan harga yang sangat murah. lagi korang kata tanak, lagi la derang beria ia pujuk dan turunkan harga. kenkadang, tak sampai hati jadinya. aku and para seriru pun, buat jugak dengan niat bersedekah. apalah sangat kan kalau nak dibandingkan duit rupiah dengan ngan duit kita ye tak?

tengah dok mengurut, bermanicure, bertattoo apa segala, busshhh.. ujan turun secara tetiba. kelam kabut memasing lari nak menyelamatkan diri.


korang tengoklah keadaan air laut waktu ni. memang scary oh. tetiba aku teringat cita Tsunami. erk?


dan, inilah port melepak kitaorang sementara nak menunggu ujan brenti.
dan, bersambung..

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 1:06 PM  

4 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder