Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Friday, January 16, 2009
Hari Jumaat Yang Berkat

Alhamdulillah..

kadang kadang, kita tak dapat yang itu, kita dapat plak yang ini. kita tak dapat yang ini, kita dapat plak yang itu. apepun, aku bersyukur. mungkin hari ini adalah salah satu hari Jumaat buat aku dan rakan seopis. Alhamdulillah..

betul kata mak, Allah works in a mysterious way. and, setiap apa yang Allah beri kat kita, sama ada kita rasa perkara tu baik atau buruk, pasti ada hikmahnya. aku sebagai hambaNya, i will never doubt and question it.

eh, korang mesti tak paham apa aku type ni kan? ah, takpelah. abaikan sajork. tapi jangan silap eh. am not talking about bonus ya. hiks.

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 7:35 PM  

0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder