Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Wednesday, December 17, 2008
Siapa Kau Untuk Aku Ambil Peduli?

sebelah crocs tanpa pasangan seumpama seorang sri kandi tanpa arjuna.
hiks.


apa yang akan kau lakukan kalau ada orang datang dekat kau sambil memberitakan semua perkara yang sedang dilakukan oleh bekas kekasih hati kau?

pilih salah satu jawapan di bawah:-
Photobucketberdiam diri sambil mendengar sahaja cerita yang ingin disampaikan umpama masuk telinga kanan, keluar telinga kiri
Photobucketmendengar dengan tekun dan mengorek lebih banyak lagi cerita dari si penyampai
Photobucketsuruh si penyampai berhenti bercerita dengan serta merta
Photobucketberedar dari tempat perbualan sebagai tanda tak berminat

bagi aku la kan, kalau kau bukan lagi arjuna di hati aku, memang tak hingin aku nak dengar tentang update terkini tentang kau lagi. bukan kerana cemburu atau sedih tapi lebih kepada, eh, sape kau aku nak ambik peduli?

aku kagum pada sesetengah orang yang masih boleh berkawan dengan bekas kekasih memasing selepas berpisah. bukan senang ok. feeling dari hubungan cinta dan bertukar kepada hubungan persahabatan. senangkah?

tapi, camne plak kalau sebuah persahabatan tiba tiba bertukar menjadi sebuah hubungan cinta? senang tak? err.. macam tak senang jugak tau. huhuhu.

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 2:15 AM  

8 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder