Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Sunday, December 7, 2008
Kalau Itu Namanya Pengorbanan

Ayat Ayat Cinta

by
Rossa

Desir pasir dipadang tandus
Segersang pemikiran hati
Terkisah ku di antara cinta yang rumit

Bila keyakinan ku datang
Kasih bukan sekadar cinta
Pengorbanan cinta yang agung
Ku pertaruhkan

(Chorus)
Maafkan bila ku tak sempurna
Cinta ini tak mungkinku cegah
Ayat ayat cinta bercerita
Cinta ku padamu

Bila bahagia mulai menyentuh
Seakanku bisa hidup lebih lama
Namun harus ku tinggal kan cinta
Ketika ku bersujud..


sesetengah orang kata pengorbanan itu sentiasa ada hikmahnya. dan sesetengah orang kata jugak, kalau nak bekorban kena bertempat supaya jangan sampai merana diri.

bagi aku, kalau aku kena bekorban untuk sesuatu benda yang baik, aku redha. kita kena percaya, Allah works in a mysterious way. Aku sebagai hambaNya, will never doubt and question it.

Salam AidilAdha.

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 5:42 PM  

3 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder