Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Sunday, December 21, 2008
Not In The Mood

hari ini, mood tak berapa bagus. sedih + marah - senyum + kecewa - ketawa = airmata.

keja banyak kat opis. sangat bertimbun timbun macam kain baju aku yang belum dilipat. semua orang pun suka mengarah tapi keja tak nak buat. entah apa apa. ok, tak baik bersungut. cuba belajar ikhlas bak pesan mak.

hari ni juga, semua orang sangat membencikan. eh bukan semua, separuh dari orang yang ada dalam hati. sedih. nak marah, tak sampai hati. tapi, rasa sangat benci lah sekarang.

si pacak jeff plak baik hari ni. tetiba belanja coklat snickers. kemudian, takde menyakat banyak banyak macam selalu. atas sebab apa pun tak tau. sempena krismas agaknya. ieta bintang pun baik. kasik sebatang pensil idaman warna ijau. tapi, tetap tak cukup. kalau boleh nak satu set. err.. ok, tak baik jugak. bersyukur ja apa yang ada bak pesan mak.

balik keja, dah la kepenatan. tayar keta plak pancit. mujur ada kekasih adik untuk tolong betulkan. apa lah malang diri sendiri ni. tau bawak kereta ja. tayar pancit pun kena mintak belas ihsan orang. sangat kesian kan?

ah, semua orang dalam hati memang sangat membencikan lah hari ni.

arjuna,
da dian hua yi xia hui hen nan ma? ru guo ren jia da dian hua de shi hou, ni jiu shi shui aa, chi fan aa, zhuo gong a. wo hen ni, ni mei tian dou hen mang. wo zhen de hen ni keshi wo ye hen xiang ni. shang xing.




Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 6:51 PM  

2 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder