Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Thursday, December 18, 2008
Hadiah Perkahwinan

sana sini sebuk orang bercerita pasal kahwin. tahun depan, banyak jugak majlis kahwin kengkawan yang nak di-attend. dan bagi aku, kalau gi wedding kawin biasanya, aku lebih prefer bagi hadiah daripada duit seluk. err.. korang tau kan ape maksud duit seluk? alah, kalau gi wedding mesti sebuk nak cari sampul sebab nak letakkan duit seluk masa bersalam dengan tuan umah. tempat aku panggil duit seluk. tatau la plak tempat korang panggil ape.



dalam keadaaan ekonomi yang ala ala ni, aku takde la berkemampuan sangat nak kasik hadiah mahal mahal. tapi, aku tetap tak suka kalau nak hadiahkan set gelas ke dengan jug air apa segala sebagai hadiah perkahwinan seperti tradisi zaman dedulu. oh please..

memandangkan ramai yang bakal berkahwin pada tahun depan, korang rasa, hadiah apa yang sesuai untuk kasik sebagai hadiah perkahwinan eh?

aku malas nak berpikir sekarang. nak layan kartun Kiko's Smile jap.

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 4:16 PM  

4 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder