Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Thursday, March 12, 2009
Kapkek

hari ni aku tak bz sangat. yeyeyeyeye.. seronok.

sebenarnya, aku nak apdet cite last masa kat bali aritu tapi pendrive tertinggal plak. makanya, kita nengok gambo cupcake je la arini eh?

aritu, ada la budak kat department mana ntah jual kapkek ni. memula dia cam memalu nak menjual. pehtu, aku yang tak tau malu ni selambe je la tolong promotekan kapkek ni kat bebudak. lawa dan comel comel je. kalau la aku kreatif dan inovatif cam budak ni, dah lama aku bukak kedai kek. takdo kejanya eden nak keja makan gaji cam sekarang. uceh, cakap senang je aku ni ek? hiks.



comel kan? tapi, yang gambar kek yang last tu, abaikan je la eh. agak 18sx skit. tu special order dari my fren. sambut anniversary katanya.



ieka,
tadi kakak ieka tu curik pen akak. pehtu, akak geram, dia gi break, akak curik amik balik pen akak tu pehtu akak amik marker pen, akak tulis nama akak kat pen tu. jahat tak? huehuehuehue.

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 11:19 AM  

0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder