Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Tuesday, December 23, 2008
Kaki Terseliuh. Sakit Oh..

kerana pulut, santan binasa, kerana mulut, badan binasa.

semalam, aku cakap dekat boss, "bos, kasik la i kerja banyak sikit. bosan lah takde kerja. rasa kurang produktif tau"

"oh, u mau kerja banyak ke? ok, baik. u tunggu. nanti i kasik," bos aku jawab.

dan sekarang, rasakan. bukan setakat banyak sikit dah tapi memang banyak gila. tapi, bukan aku merungut tau. aku soka bila kena buat banyak keja. takde la tumpu kat satu tugas ja. banyak benda baru aku belajar. banyak orang aku kena jumpa. turun naik aku ke sana sini. fuh, eksasais katanya. konon..

tapi, tadik, masa sebuk terkejar ke sana ke mari, kaki aku terseliuh. praaakkkkkkkkkk.. gitu bunyinya. memang sakit oh.

camne ni? nak jalan pun susah ni. camne? sob.. sob.. sob.. menangis air mata darah satu tempayan. sakitnya. hukhuk.






Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 6:29 PM  

3 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder