Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Tuesday, November 18, 2008
Cermin Keretaku Dipecahkan

sepatutnya aku join team opis gi Stampede pagi ni. punyalah gila semangat aku hari ni sampai bangun seawal 5 pagi untuk nak bersiap.

pukul 7 pagi lebih kurang, turun bawah je, nengok cermin keta aku dah kena pecah. maybe ada orang baling barang dari atas kot. aku nampak cam ada botol air mineral je pun tu.



aduhai, dugaan btol bila time ngah sengkek ni. sob.. sob.. mala suruh aku nangis sepuas puasnya tapi pelik plak. sikit pun aku takde rasa nak nangis kali ni. maybe dah immune kot dengan dugaan dugaan yang datang. cewah.

aih.. *pasrah*


Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 1:43 AM  

3 Comments:
  • At November 18, 2008 at 12:52 PM, Blogger Otak Belacan said…

    Perghhhhh.

    Dari tingkat bapaaa mende alah tu jatuh sak. Ish ish. Nak gi stampede, tau2 kereta dah kene stampede dulu. *sob sob* Bawak bertendangggggggg. Sabar nahhh.

    PS: Bila pulak website ni ada eh?

     
  • At November 18, 2008 at 1:30 PM, Blogger cepotet said…

    otak belacan,
    ahhha. tak sure la dari tingkat brape. tapi gile teruk kan? sob.. sob..

    sib baik insurans cover. kalau tak, perghhhh!

    err.. lama dulu dah ada tapi saje je kasik open jap. nak nengok lalat banyak mana nak datang. muahahahaha.

     
  • At November 18, 2008 at 11:26 PM, Blogger Adry said…

    Laa.. rupa rupanya dah tukar url lain...

    terkejut gak ernisuhana blogspot tu dah takda...

    Nasib baik insuran cover kan... kalau tak jenuh la..

     
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder