Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Tuesday, July 7, 2009
I Am Somewhere Of Nowhere

aih.. kejap plak masa berlalu.

first day kat sini, azabnya, tatau nak cakap. rasa cam kat bandar mati. tapi, after few days, best la plak. massage, snorkelling, water rafting and orang orangan kat sini, boleh dikatakan ok jugak lah.

err.. korang rasa tahu tak aku katne sekarang? cuba teka. mana lah tahu kot ada hadiah pada tekaan yang tepat ke kan? mungkin je tau. huhuhu..

opss.. another 14 mins left. internet sini mahal lah. adios!

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 10:57 PM  

3 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder