Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Thursday, July 2, 2009
Eye Infection

Saya sedang sakit mata. Mata saya sedang sakit. Saya sakit kerana mata saya sakit. Err.. apa bezanya ayat ayat tu eh? Huhuhu..

Kesimpulannya, mata saya adalah sakit. I got eye infection. Thanks to Ieta kerna berjaya memaksa dan mentemankan saya ke klinik semalam.

Doktor yang merawat aku tu sangat bagus I tell you. Siap lukis gambarajah lagi untuk tunjukkan kat aku camne infection tu boleh berlaku. Tapi, masa dia merawat tu, pegang sana, cucuk sini, tarik sana, tarik sini, aduhai.. azab!


Oh, walaupun dalam keadaan sakit mata ini, saya masih bekerja. Memang doktor kasik MC but kerana workload yang banyak ini, jangan mimpilah kalau nak MC. Sian je kat staff lain kang kena wat keja aku yang bertimbun tu.

Sob.. sob.. sob..

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 1:02 PM  

3 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder