Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Friday, January 23, 2009
Nasi Putih Dan Ayam Goreng Kunyit Sedap Wei!

aku dah baik demam. sihat sepenuhnya. dan lebih miracle, dalam semua peket ubat yang berlambak tu, sebijik butir pun aku tak telan. saje la kononnya. jadikan diri sendiri sebagai bahan uji kaji kekonon nak tahu tahap macho body aku ni kan. wah, katanya.

tapi, lenkali, kalau aku sakit lagi, aku kompem makan ubat ah. sebab ada orang pesan, bahaya kalau tak makan ubat antibiotik tu. err.. baiklah incik. ai ikuti arahan yu. muehehehe..

mekasih pada semua yang mengambil berat. terharu mokcik. hikhik.


Nasi Ayam Goreng Kunyit Lazat

masa demam aritu aku makan ni je. nampak macam kesian eh? tapi sedap weih. nasi putih bersama ayam goreng kunyit. wuuu.. lazatness.

err.. dah lama tak menaip ni dah tak reti eden nak wat entry ape. ok, rest dulu. nanti ada idea baru kita menaip semula. wah, gitu.

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 4:50 PM  

6 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder