Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Tuesday, January 20, 2009
Mak, Angah Demam



mak, angah demam. angah rindu kat mak. kat sini angah sensorang. kalau ada mak, mesti mak dah bancuhkan susu panas untuk angah. kalau ada mak, mesti mak dah masakkan bubur nasi untuk angah. sekarang, takde sapa yang boleh buat apa apa untuk angah. angah sensorang je.

acik, adik, tadi, lepas balik keja, angah gi klinik sensorang. selalu korang ada untuk temankan angah. selalu ada acik untuk pastikan angah makan ubat. selalu ada adik untuk jaga angah kalau angah meracau waktu tedo. angah rindu korang. datang la sini balik.

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 11:45 PM  

10 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder