Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Thursday, January 1, 2009
Horaaayyy.. Saya Kembali

quick update.

kepenatan. tak cukup tedo. dapat merasa nikmat tedo setengah jam je pun tadi. sampai Damansara pukul 5 pagi and now, dah masuk opis. keja morning shift. 7am to 4pm. nama pun minah kilang, apa nak buek. hiks.

cuti di kampung yang sangat wonderful. dan sambutan Maal Hijrah serta Tahun Baru 2009 yang penuh pengisian. Alhamdulillah..

cerita yang lebih detail, akan dicakar kemudian. kepala masih tingtongteng and gambar pun masih blom di-transfer. see ya!

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 8:56 AM  

2 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder