Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Saturday, November 22, 2008
Makan Semut

hola peeps..

masih tedo ke semua? aiseh, jeles btol aku. sib baik esok aku cuti. tahu la aku nak bangun kul brape. hahahahaha.

ok, sebagai rakyat Malaysia, and melayu especially, makanan ruji kita of course la nasik kan? tapi, aku rasa aku tak. makanan ruji aku sejak akhir ni ialah semut. sebab ape? sebab aku asyik pelupa je sejak dua menjak ni. tensen btol. dan disebabkan kes kelupaan aku yang terlampau tu, sebelum aku cakar lelebih, better aku list down dulu apa yang aku kena settlekan hari ni.

  • appraisal. ni aku memang kena siapkan hari ni jugak. dateline-nya hari isnin.
  • siapkan label untuk floor plan level 1. kena submit by Monday jugak.
  • survey. ini aku boleh tunggu dulu. due date sampai 1st Dec.
  • approve OT staff.

oh, takde la banyak sangat aku kena siapkan sebenarnya. cuma, untuk setiap satu tugas tu, banyaaaaaaaaak jugak halnya.

ok, nak gi wat keja jap. kang aku ngantuk, aku mencakar lagi.

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 9:18 AM  

2 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder