Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Friday, November 21, 2008
Bulan Bintang Di Angkasawan

hola..

masuk kerja pukul 7 pagi dan habis kerja pukul 4 petang tapi pukul 11.33 malam baru sampai rumah. itu maknanya apa?
  • aku seorang anak gadis yang suka berpeleseran tak tentu hala sampai balik lewat ke rumah
  • jalan jammed dari Shah Alam ke Damansara akibat hujan lebat petang tadi
  • membuat OT di opis sebagai tanda tunjuk rajin. hey, hujung tahun. bonus is coming. hiks.
  • buat je apa apa assumption yang kalian rasa suka. furthermore, blog ni memang ramai lalat suka nak bertenggek pun. opsss..

ok, migrain sedang menyerang secara laju. nak makan ubat kejap and get some rest. will update later.

cupcup.

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 12:23 AM  

2 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder