Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Saturday, November 22, 2008
Entry Berpassword

untuk awin, yonna and hummy..

really sorry sebab lambat membuat entry ni. ekceli, aku tatau camne nak ajar sebab masa tengah belajar buat benda ni, my super duper bestfriend yang ajarkan. so, aku macam nganga mulut je la nunggu orang suap nasi. eh, ape kena mengena ek? hihihi. aku kenyang sangat. tu yang masuk bab makan suap ape bagai tu.

ok, kembali ke cerita asal, disebabkan ke-slow-an aku nak catch up balik cara cara nak buat benda ni, makanya, gigih la minggu ni aku dok cari balik forum on how to encrypt your posts using blogspot.

jadi, untuk rakan rakan yang berminat nak tahu tentang cara caranya, bolehlah dapatkan ilmu tersebut dari forum tersebut. nak tau di mana? sila klik sini.

pepandai la korang belajar ek? aku bab bab nak mengajar ni memang fail sikit. sebab tu aku tak penah apply nak jadik cikgu. hiks. sonang aja nak paham sebenarnya cuma ye la, kenkadang sonok gak gegedik manja ngan kawan baik. ye tak?

ok, selamat mencuba. kalau tak paham, boleh la tinggalkan pesanan. insyaAllah den akan menjawab selagi terdaya.

omak oii.. den dah kena tedo dah ni. almost 1am oredi. esok eden keja pagi plak tu. oh, tidak..
hikhik. drama queen. tata. cupcup.

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 12:52 AM  

2 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder