Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Sunday, November 23, 2008
Cinta Hello Kitty
pukul 11.36 malam, aku baru bangun tedo.

bayangkan, aku balik keja je, aku terus tedo. bangun kejap sebab acik kejutkan untuk maghrib. tu pun aku dah macam bangun untuk solat subuh je rupanya. nak amik wudhu' pun aku leh menung dulu. lepas maghrib, aku boleh tertedo lagi sekali. whoaaaaaaaaaaa.. dasat.

sekarang ni, saya sangat kelaparan. starving gila coz aku lupa nak makan dari pagi tadi. err.. ekceli bukan lupa tapi keja menimbun sampai aku nak kuar gi beli makanan pun tak sempat. fuh, cantik betul alasan kali ni. hiks. balik umah, ingatkan nak masak meggi tapi stock meggi plak dah abis. dan sebab itulah aku terus masuk tedo dan terlajak sampai ke malam tu.

oh, kita lupakan kejap cerita pasal makanan tu. japgi baru aku ajak along ngan acik gi makan kat kedai mamak bawah ni. jom aku nak cite pasal Hello Kitty plak.

tadi, lepas bangun tedo, aku nengok along, acik ngan Syuhada dok bergelak ketawa kat hall sambil acik dok menyanyi,

Hello Kitty tolong aku
Katakan aku ok?

pehtu, lepas dah nyanyi nyanyi penuh aksi, semua pakat terburai gelak. aku yang mamai mamai ni pun terpinga pinga kejap tanya ape kebenda lagu yang acik nyanyi tu. rupanya, lagu tu memang selalu dipasang dalam bas RapidKL. pada korang yang selalu naik bas RapidKL, mesti tau lagu ni kan?

nak dengar? klik kat mymusicsini.mymusic


Cinta Hello Kitty
by
Karen Kong

Mengapa kau membutakan telingaku
Mengapa engkau membutakan hatiku
Sehinggaku tak peduli
Semua insan berbintiku

Hinggaku sanggup melarikan diri
Tinggalkan ibu ayah dan Hello Kitty
Bersamamu ku temui
Yang kukenal sehari

Korus:
Ku tahu ibu ayah terguris hati
Siang dan malam gelisahkan aku
Hello Kitty tolong aku
Katakan aku ok?

Esok aku meraih hari jadiku
Air mata berlinang dipipiku
Hello Kitty tolong aku
Tiupkan lilin yang buta ini

Setelah kepalsuan mencelikkanku
Setelah penyesalan menginsafkanku
Hello Kitty tolong aku
Aku mahu pulang?


actually not bad jugak lagu ni cuma kelakar la jugak kan? kalau chika selalu cerita pasal Power Rangers dan Ultraman penyelamat tapi tak sangka sekarang Hello Kitty pun dah boleh jadi penyelamat. dasat kan?

ok, now nak gi makan jap. lapar..
Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 3:03 AM  

4 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder