Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Thursday, August 6, 2009
PC Ku Kaput


PC kat rumah dah nazak dan tunggu masa je nak menemui ajal je. Susah hidup aku. Patah kaki dibuatnya. Nak buat assignment susah, nak ber-blogging pun susah (tu yang penting sebenarnya). Hiks.

Mujur Zura Bebeh kasik PC lama beliau. Tapi, kena repair dulu baru boleh guna. Kalau nak beli PC baru, haruslah kena kuar duit lagi kan. Duit.. duit.. duit..

Errr.. ada sesiapa tahu katne boleh buat part time tak?

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 1:53 AM  

2 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder